Pitkän linjan mielenterveys- ja päihdetyön ammattilainen

Tiina on omistautunut sosiaalisen kuntoutuksen ammattilainen. Tällä hetkellä hän syventyy ratkaisukeskeiseen kuvataideterapiaan. Hänen ammattitaitonsa koostuu ainutlaatuisesta yhdistelmästä sosiaalialan kokemusta, taideterapian osaamista ja ripauksesta teknistä logiikkaa. Hän ottaa mielellään uusia asiakkaita, kulkee rinnalla pohtien asiakkaan voimavaroja ja tulevaisuutta. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää!

Muotokuva Tiinasta. violetit kiharat hiukset, silmälasit, fuksian värinrn paita.

Turvallisuus on tärkeintä

Tiinalla on kymmenen vuoden kokemus luottamuksellisesta asiakastyöstä ja ryhmien vetämisestä. Hänen työotteessaan korostuu psykologinen turvallisuus, pyrkimys reiluuteen ja jokaisen ihmisen arvostaminen. Kaikki ryhmätyöskentely uuden ryhmän kanssa aloitetaan aina keskustelulla siitä, miten tämä ryhmä pysyy turvallisena ja  luottamuksellisena. Jos olet tulossa ryhmään ja mielessäsi on jotain erityistä jota toivot huomioitavan ryhmässä, otathan yhteyttä ! Huomioidaan jokaisen erityislaatuisuus parhaalla mahdollisella tavalla.Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia

Tiina opiskelee ratkaisukeskeiseksi kuvataideterapeutiksi. Ensimmäinen osa opintoja valmistui lokakuun alussa 2023 ja sen myötä hän on nyt ratkaisukeskeinen taideterapian ohjaaja. Kuvataideterapeutiksi hän valmistuu näillä näkymin alkuvuonna 2025.

RIKSU-hanke

Tiina työskenteli hanketyössä kehittäen saumatonta palvelumallia vankilasta vapautuville naisille ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville. Hän sai käyttää kuvataideterapeuttisia menetelmiä asiakkaan tarpeen mukaan osana ohjausta ja asiakkaat todella pitivät kuvataideterapeuttisesta työskentelystä. Hankkeen loppujulkaisu löytyy:

Sosionomi (AMK)

Tiina opiskeli sosiaalisen kuntoutuksen sosionomiksi TAMK:ssa 2011-2015 ja sen aikana ja jälkeen hän on työskennellyt hieman vammaispalveluissa mutta enimmäkseen mielenterveys- ja päihdetyössä. Suurimman osan aikaa tästä erilaisten yksiköiden vastaavana ohjaajana ja yksikönpäällikkönä.

Aiemmalta ammatiltaan Tiina on paperinjalostustekniikan, kemian ja teollisuustalouden diplomi-insinööri.

Verified by MonsterInsights